U-Send | Fulfilment Agency

Mini Case Study: Asib Safi

Hieronder lees je meer over het succesverhaal van Asib.

Succesverhalen U-SEND

Voorstelling klant:

Naam: Asib Safi
Leeftijd: 16 jaar
Business: Ik heb een general Dropshipping store
Aangesloten bij U-Send: Sinds november 2021

Wat waren de uitdagingen vóór de samenwerking?

Afgelopen 8 maanden heb ik met verschillende dropship stores gezocht naar een agent. Ik moest hoe dan ook een agent zien te vinden aangezien ik flink aan het schalen was.

Je gaat vaak pas op zoek naar een goede agent zodra het misgaat. Ik heb er goed aan gedaan om me aan te sluiten bij U-Send vóórdat ik écht veel sales pakte.

Wat waren je verwachtingen van de samenwerking?

Via via ben ik bij U-send terecht gekomen en stuurde ze meteen een bericht. Binnen een minuut kreeg ik antwoord en binnen een half uur had ik al m’n store en prijsopgave kunnen indienen!

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald sinds de samenwerking?

Ik werk nu bijna 4 maanden met ze en ben ze echt voor alles dankbaar! De prijsopgaven zijn nauwkeurig en er worden letterlijk geen fouten gemaakt met varianten wat ik bij andere agents wel heb gehad. Levering is snel, prijzen zijn serieus gelijk of goedkoper dan Ali en zit het een keer niet mee met je business, dan denken ze met je mee.

Sinds ik bij U-send ben aangesloten is m’n winstmarge ook nog eens hoger! Verdere uitdagingen zoals disputes of andere problemen kunnen ook gemakkelijk met hen opgelost worden!

Bekijk hieronder meer succesverhalen