U-Send | Fulfilment Agency

Mini Case Study: Daan Schilder

Hieronder lees je meer over het succesverhaal van Daan.

Succesverhalen U-SEND

Voorstelling klant:

Naam: Daan Schilder
Leeftijd: 19 jaar
Business: Ik heb een general dropshipping store. 
Aangesloten bij U-Send: Sinds november 2021

Wat waren de uitdagingen vóór de samenwerking?

Mijn samenwerking met U-Send is in november 2021 begonnen. Wanneer na veel tegenslagen jou manier van ondernemen winstgevend begint te worden, moet je stappen nemen om nog verder te groeien. Mijn volgende stap was U-Send, zij helpen mij met alle bestellingen te verwerken waardoor ik meer tijd overhoudt om mijn bedrijf te runnen.

Wat waren je verwachtingen van de samenwerking?

Vanaf het begin heeft team U-Send al een goede indruk op mij gemaakt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd in een video waardoor je nog maar weinig vragen over houdt. Dagelijks heb ik contact met de agency en ik wordt altijd snel geholpen.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald sinds de samenwerking?

U-Send zorgt voor een heleboel minder stress doordat zij snellere levertijd bieden, betere kwaliteit, waardoor mindere boze klanten en meer tijd voor jezelf. Ik zou niet weten wat ik zonder moest!

U-Send is zeker een aanrader!

Bekijk hieronder meer succesverhalen