U-Send | Fulfilment Agency

Mini Case Study: Jeffrey Verdier

Hieronder lees je meer over het succesverhaal van Jeffrey.

Succesverhalen U-SEND

Voorstelling klant:

Naam: Jeffrey Verdier
Leeftijd: 21 jaar
Business: E-Commerce & Coaching, bezit 2 general stores binnen Europa
Aangesloten bij U-Send: Sinds november 2021

Wat waren de uitdagingen vóór de samenwerking?

De samenwerking met mijn oude agent was één en al drama. Pakketten die niet werden verzonden als ik er niet achteraan ging, bar slechte communicatie en uiteindelijk veel ontevreden klanten. Ik vroeg wat rond bij andere dropshippers en hoorde steeds vaker dat U-Send een geschikte leverancier zal zijn voor mijn dropshipping business. Hierna ben ik meteen in gesprek gegaan en ben ik van A-Z geholpen om langzamerhand van agent over te stappen.

Wat waren je verwachtingen van de samenwerking?

Sterke communicatie, goede klantenservice en snelle levertijden

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald sinds de samenwerking?

Sinds ik werk met U-Send heb ik een super goed overzicht van wat er allemaal binnen mijn business gebeurt. Wij werken samen met overzichtelijke Google Sheets zodat de leverancier, mijn klantenservice medewerker en ik snel kunnen schakelen als er iets misgaat binnen het logistieke proces. Hierdoor is onze dispute win rate enorm gestegen en houd ik meer winst over aan het einde van de streep. Ook kunnen wij klanten steeds makkelijker blij maken met de duidelijke oplossingen die ons team samen met U-Send creëert.

Bekijk hieronder meer succesverhalen