U-Send | Fulfilment Agency

Mini Case Study: Jesse Koelstra

Hieronder lees je meer over het succesverhaal van Jesse.

Succesverhalen U-SEND

Voorstelling klant:

Naam: Jesse Koelstra
Leeftijd: 22 jaar
Business: Naast mijn video werk dropship ik via TikTok. Ik heb o.a. een general store in Nederland.
Aangesloten bij U-Send: sinds januari 2022

Wat waren de uitdagingen vóór de samenwerking?

Nadat ik in een korte tijd de 1.000 euro omzet op een dag had behaald realiseerde ik me dat dat een hoop orders waren en dat die bestellingen niet alleen cijfertjes zijn, maar echt mensen die een product hebben aangeschaft. Door eerst zonder veel ervaring en zonder agent te werken besefte ik dat ik daadwerkelijk producten met goede kwaliteit moest gaan leveren zodat ik zo min mogelijk retouren zou krijgen.

Ondertussen was ik ook aan het wachten op een aantal bestellingen die onderweg waren vanuit China, besteld via een andere fulfilment partij uit China, echter had ik geen goede begeleiding vanuit het serviceteam en gaf de track & trace geen duidelijkheid, dus stroomde de geïrriteerde mailtjes van klanten al binnen.

Wat waren je verwachtingen van de samenwerking?

Ik begon dus te zoeken naar voordelige agents met een overzichtelijk portaal en goede service. Ik kwam bij verschillende agents terecht alleen merkte ik al gauw dat ik los van de beste prijs ook echt veel waarde hechtte aan goede persoonlijke service vanuit ervaring i.p.v. service vanuit theorie.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald sinds de samenwerking?

U-Send heeft mij hier een hoop zekerheid in kunnen geven d.m.v. goede en snelle service en een duidelijke visie: kwaliteit leveren voor een goede prijs. Door het sourcing team van U-Send heb ik mijn retour percentage kunnen verlagen met minimaal 60%, maar los van de producten heeft U-Send ook een hoop tips en persoonlijke ervaring met mij gedeeld waardoor ik mijn e-com business ook naar een volgend niveau kon brengen.

Bekijk hieronder meer succesverhalen